Måndag

Hej
Idag var det först praktik som gällde, gick bra, var inte så många barn idag. Men gick bara till 11.50 ungefär. För vi var tvugna att åka in till gymnasiet och ha estetisk verksamhet, så vi åkte in med 12.00 bussen. När vi kom in så gick vi nerpå stan, för Johanna skulle köpa skor. Så först gjorde hon det, sen gick vi till H&M och Manda köpte en tunika och jag en kofta. Sen gick vi till Lindex, och Manda köpte leggings.
Sen gick vi till djurmagazinet och jag köpte kaningodis. Efter det gick vi till gymnasiet och fick reda på att vi inte hade någon lektion, så vi tog bussen hem.

Efter det har jag inte gjort så mycket.

Ses

Söndag

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit borta hela helgen.
Igår åkte vi med fam Söderlund till Boda, Vimmerby med våra husvagnar, och skulle sova över där för att testa husvagnen, hehe. Så vi kom dit mitt på dagen nångång, och fikade lite. Sen red vi. Jag fick rida Charlie, jättemysig var han. Efter det gick vi in och kollade på film, sen åt vi tacos och pratade. Sen sov vi i husvagnarna.

Idag vaknade vi ganska tidigt men låg och slappade ett tag innan vi gick up och åt frukost. Efter det fikade dom vuxna och vi kollade lite på tv. Sen åkte jag och Kajsa lite fyrhjuling, sne åkte jag, Leo och Jessica fyrhjuling och hjälpte dom vuxna när dom satte upp en ny hage. Efter det åkte alla fyra fyrhjuling runt ganska länge. Sen åt vi korv med bröd. Efter det hälsade vi på hästarna och sen åkte vi hem. Vi stannade i Vimmerby på hemvägen och tankade och köpte med mat hem. När vi kom hem hälsade vi på kaninerna, jag satte mig vid datan, och åt vi. Efter det har jag varit ute och cyklat och gåt med Jossan.

Nu väntar sängen.

Ses

Torsdag

Hej
Dagen har varit superbra! Har inte haft så många barn och det har inte varit så stimmigt, så jag fick inte ont i huvudet så mycket igen iallafall. Och min klassföreståndare kom på besök idag, det gick bra. Kanske ska få bli lärling på dagiset, jippi! Vore hur kul som helst, och sen sommarjobb också, ja :D

När jag kom hem möttes jag av några barn som ville mata kaninerna haha, grannens två barn och en kompis :P
Sen har jag inte gjort så mycket mer, kollat på tv, suttit vid datan, cyklat med mamma till affären, ätit och duschat.

Snart väntar sängen.

Ses

Onsdag

Hej!
Vaknade av att klockan ringde 05.30 idag, då var jag trött! Jag somnade om till 07.30, skönt. Gick sedan upp och gjorde mig iordning och åt frulle, sen gick jag till dagis. Där var det bara tre barn som hade kommit så det avr mys. Sen har vi bara haft en "vanlig" dag idag, haft samling, varit ute, pysslat, ätit och bara myst. När jag kom hem åt jag, sen lekte jag med kaninerna, har även tagit mig ett bad.

Nu väntar sängen.

Ses

Gårdagen

Hej
Förlåt för dålig uppdatering, men orkade inte skriva igår.
Gick iallafall jättebra med ekorregruppen och jag tror att vår lek var lite uppskattad iallafall, haha. Det enda negativa var nog min huvudvärk, den var verkligen hemsk! Fick gå hem en halvtimma tidigare pga av den, så när jag kom hem sov jag lite och åt, sen lekte jag lite med kaninerna, sen satt jag en stund vid datan.

Ses

Måndag Kväll

Hej
Har suttit vid datan ett tag, haha, sitter här rätt mycket.
Ska iaf sova snart.

Ses

Svårt

Det där var svårt, riktigt svårt, men just nu känns det som att det är det ända rätta. Även om det komemr kännas helt fel sen. Men det får lösa sig då, just nu är det bara för mycket. Det var svårt, riktigt svårt.

Skillnaden på rätt och fel

Jag är frisk, det är rätt.
Du är sjuk, det är fel.

Varför känns det som att det är tvärtom?

Det kan inte stämma, det kan inte vara fel att vara frisk, eller?

Vem vet, kan någon tala om det för mig?

Men vad spelar det för roll, dte blir inte bättre för det.

Det tar kol på mig! Hur länge ska man behöva stå ut?

Jag behöver någon att prata med!
Mne dte är fel, det är bara du som får prata med någon, någon som förstår dig, jag får klara mig utan stöd.

Jo, visst.

Kan du inte förstå?

Om du bara visste hur stolt jag var över dig när du berättade att du ätit lite godis.

OM DU BARA VISSTE

Kämpa

Kan du inte ens försöka för min skull?
Det är hemskt. Jag tror ingen förstår hur det är, när ens bästa kompis inte orkar. När ens bästa kompis lider av något så fruktanskvärst hemskt, att den inte ens förstår det själv. Jag förstår inte, jag förstår ingenting. Hela tiden är det nya frågor, nya krav, nya motgångar. Och jag ska bara finnas där, bara finnas där att luta sig mot, att klaga med, att skälla med, bara vara där för att lyssna. Jag ska orkar hur mycket som helst, jag ska klara vad som helst, bara för min bästa kompis skull. Det är fel, vart tog mitt liv vägen? Det bara försvann, bort, långt bort, och kommer inte tillbaka förrens det här är över. Under tiden ska jag dela liv med en annan, kompisen är munnen, jag är örat. Det är fel, men samtidigt känns det som en nödvändighet. Någonting som kommer fattas om det försvinner. Det behövs nån mer, någon som förstår mig.

Ses

Hemska Plåga

Varför är det bara vissa som får leva som dom vill? Varför är det bara vissa som får som dom vill ha det?
De frågorna snurrar runt i huvudet på mig hela tiden. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro längre. Det plågar mig, inombords. Ingen förstår ju, ingen förstår ju att det är jobbigt för mig med.
Jag vill inte att du ska ha det såhär, men det är inte någon annans fel att det blivit så. Jag försöker ju hjälpa, hela tiden! Men att få dig att ta till dig det är inte alltid så lätt. Samma visa hela tiden, så mycket varför? Så mycket frågor, så mycket krav. Det äter upp en inifrån. Och ingen fattar. Det går utför, fortare och fortare går det. Jag kan inte göra nått, jag kan inte hjälpa, ingenting! Jag får panik! Det känns som att alla kräver att jag ska ha svaret, när du inte har. Alla förväntar sig att jag ska veta när du inte vet. Hemska Plåga.

Ses

Måndag

Hej
Idag har vi haft skolfotografering, både gruppbild och enskild. Vart väl ganska bra.
Sen hade vi Esv, men hade massa rast emellan så jag och Manda gick ner på stan och åt, och jag köpte en kofta och en tröja.

Efter skolan åkte gick vi hem till mig och planerade en lek till imorgon när vi ska ut med ekorregruppen. Ska bli kul. Sen gick vi till Konsum och köpte lite fika och chips, sen åkte/gick alla hem.

Ses

Mamma Mia!

Nu ha rjag vatt på Mamma Mia bio. Vilken film, den var superbra :D Skulle vilja se den om och om igen, lätt att jag ska köpa filmen ! :D

Nu väntar dusch och sen säng.

Ses

Motionsschema

MOTIONSSCHEMA


Måndag: Gå en promenad

Tisdag: Cykla

Onsdag: Gå en promenad

Torsdag: Cykla

Fredag: Gå en promenad

Lördag: Ledig

Söndag: Rida

Får se hur länge det här funkar, haha.

Ses

 


Tråkigt

Nu har jag tråkigare än tråkigast.
Har inte gjort något vettigt på hela dagen förutom att städa kaninburen.
Borde verkligen aktivera mig ordentligt snart alltså, innan jag blir helt förslappad, haha.
Kanske borde börja med ett schema, ett motionsschema? Haha, hur låter inte det egentligen? Men det kanske funkar. Ska kolla det nu, kanske det kan bli något av det, edit kommer sen.

Ses

Söndag

Hej
Vaknade ganska tidigt idag, men slöade lite i sängen innan jag gick upp och åt frulle. Efter det städade jag kaninburen, och det behövdes! Mysig var han också, min lilla kanin (: Sen har jag inte gjort så mycket mer, kollat lite på tv, ätit och suttit vid datan.

Ikväll blir det bio med pappa, Mamma Mia :D

Och imorgon är det ingen APU :( Först är det skolfoto, sen är det Esv.
Men på tisdag är det APU igen, då ska vi med Ekorregruppen till skogen (:

Ses

Först Inlägget

Hej
Efter lite ombyggnad av bloggen så är den nästan färdig, kände att jag ville ha en enkel blogg men ändå snygg, så ungefär såhär kommer den se ut. Raderade även alla gamla inlägg, så börjar om igen, kommer kanske inte uppdateras hela tiden, men lite iaf.Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade ganska sent och åt frulle direkt. Efter det åkte jag, mamma och syster in till stan för att köpa kaninmat och lite, köpte även en mössa och en halsduk på H&M. Träffade några bekanta inne på Lindex, där vi även såg han som var med i Ensam mamma söker, med hon från Vvik som jobbar på Lindex, så nu vet vi vem som hon valde, haha. Blev även Willys, Blomsterlandet och Kvantum innan vi åkte hem och lagade Tacos :D Efter det har jag suttit lite vid datan, myst med kaninerna och kollat på tv.

Imorrn blir det bio, Mamma Mia (:

Ses

RSS 2.0