Tisdag

Tror jag behöver ta fram en ordbok snart, för o komma på lite bra rubriker, haha.

Idag var det skola som vanligt iallafall, började med Ulal lektion, rätt kul. Sen engelska, och det gick ganska fort för en gångs skull! Lunchen smakade inget vidare, så jag var jättehungrig på datakunskapen som vi hade efter, och vi hade prov dessutom, men det gick bra ändå. Tog iallafall bussen hem vid 13.25, skönt att komma hem tidigt idag med. I och för sig så har jag inte gjort så mycket hemma, men har iallafall bestämt att Jossi hänger med mig till stallet på fredag, hon ska få rida Misty :) Sen hänger Ellie med och rider lördag/söndag :D

Nu väntar sängen.

Ses

Måndag

Började dagen med svenska, rätt segt. hade matte efter det, ännu segare. Sen skulle vi kolla på nån föreläsning med nån läkare, det avr rätt kul i början men sen blev det segt så jag, Mandiz, Madde, Jossan och Frida stack till matsalen och åt istället. Sen blev det bussne hem vid 12.10! Skönt att komma hem tidigt iallafall :D

Och jag har fortfarande inte listat ut vem som skrev att h*n sett mig rida? xd
Måste vatt en vacker syn, haha. Totalt ofokuserad.

Ses


Söndag & Ridning

Vaknade ganska tidigt idag, men det var rätt skönt för jag skulle ändå upp och rida. Och det gick hur rba som helst idag! Misty börjar verkligen få upp formen och hon har stärkt bakpartiet och ryggen! Hon ställde sig och jobbade till och med lite under sig när vi jobbade med fattningar i en åtta. Riktigt "på tygeln" går hon inte än men med tanke på att hon har så kort hals och underhals så går hon riktigt fint! Korta ben har hon ju med, vilket gör att hon måste anstränga sig mer för att kunna jobba under sig, så vi behöver mer träning och förhoppningsvis så kan vi komma igång lite med klättring också, men det tar sig, och vi har kommit en bra bit på vägen!

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att sitta vid datan och ätit idag. Sen blir det promenadbingo med Nattis.

Ses


Kajsa & Amanda dag

Det blev en riktig Kajsa & Manda dag idag.
Drog till Kajsa vid 12 nångång och där var även Manda, blev massa snack i vanlig ordning innan vi tog en promenad ner till Ica och köpte glass. Promenerade hem och satte oss på studsmattan och snackade ännu mer och lyssnade på musik, hela gatan måste ha hört oss, haha. Satt säkert där i en timma och efter det gick vi in och kollade lite saker på datorn, åt och sen var Manda tvungen o dra, för hon skulle på fest typ, så jag passade på att ha sällskap med henne hem för jag skulle äta. Tack för en superkul dag tjejer, massa välbehövligt snack och mycket skratt, det behövdes! Måste hitta på nått mer nåndag, för ni är så sjukt bäääst :D <3

Nu ska jag vara lite social med min mamma.

Ses

Lördag

Vaknade vid 7 typ och kunde inte somna om..
Gårdagen var väl rätt bra, men var inte alls på blogghumör. Slutade iallafall skolan 11.10 och tog bussen hem 12.10. Väl hemma blev jag hundvakt fram till kvällen, så det böev fyra promenader, och det var välbehövligt.

Idag blir det Kajsa, och vi har inte en aning om vad vi ska göra, men nått hittar vi väl på :)

Ses

Rukriklöst inlägg

Torsdag, veckans segaste dag. Har alltid varit och kommer alltid att vara.

Skolan idag gick rätt bra, gjorde inte så mkt. Orienterade på idrotten, jobabde med APU-rapporten och fördjupningsarbetet.

Och jag har inget vettigt att skriva...Får bli ett inlägg ikväll istället.

Förhoppningsvis blir det träning på pappas jobb sen iallafall, för tredje gången den här veckan. Känns som jag bor på brandstationen snart ;)

Ses

Onsdag

Jag och rubriker går fortfarande inte ihop...

Idag har jag iallafall varit i skolan. Började med idrott som var totalt onödigt. Iallafall när man dragit med sig en överfull väska för att sitta och lyssna när Lasse pratar om orientering. Blev liiite fotboll i slutet iaf. Sen var det svenska och vi håller på med födjupningsarbete om författare. Självklart väljer man en som det knappt står nånting om, vilket är rätt sjukt för Henning Mankell är väl rätt känd? Matte efter det, segt som vanligt och jag fick panik på läraren som fattar noll. Hade lunch efter det, och tur var det för jag började bli rätt grinig, haha. Va väl inte den godaste maten, ris och grönsaksgryta med bönor och champinjoner. Sen skulle vi kolla på lunchkonsert, men vi kom när det var slut och alla hade gått, haha. Träffade iallafall Kajsa och bestämde lite valborgsplaner :) Sen hade vi Häxan fast hon var inte där! Som semester mitt i veckan. Gjorde iallafall klart min APU rapport, bara Ulla och Mias frågor kvar. Sen engelska i en kvart, jag, Johanna, Manda och Kajsa tog 14.40 bussen hem, hoppas inte Maria blir arg, haha. Väl hemma blev det lite käk iaf.

Och eftersom idrotten idag inte blev någon vidare idrott så blir det träning på brandstationen sen.
Nu ska jag lyssna på Lasse Lindh, en gud i vardagen.

Ses

Söndag

Sista dagen på lovet. Jag vill inte till skolan, och inte till häxan! Har varit som lov i fyra veckor, tre veckors praktik och en veckas lov.

Ajja, idag har jag iallafall varit väldigt aktiv! I förmiddags red jag och för en stund sen kom jag hem från en promenad med hunden, Nattis, syster och Mi. Vi var duktiga och gick promenadbingo, så föreningen får in lite pengar ;)

Nu ska jag snart kolla tv, duscha och käka pizza, haha.

Ses

Lördag

Har inte så mycket att skriva om den här dagen egentligen, men ett litet inlägg ska jag väl få ihop ;)

Vaknade och klev för en gångs skull nästan upp direkt och åt frulle. Satte mig vid datorn en stund, kollade bloggen och lite. Gick ut till kaninerna efter det och hjälpte till att fixa iordning uteburen. Sen mer dator och Andra Avenyn. Har kollat säkert 10 avsnitt snart. Har även cyklat med pappa och kollat på tv.

Händelserik dag, not.

Men imorrn blir det iallafall stallet, känns sjukt jobbigt. Hoppas på det bästa.

Ses

♥ Mina fina flickor!

Ni betyder så otroligt mycket ♥





Fredag

Sista "riktiga" dagen på påsklovet, helt sjukt vad tiden har gått fort. Idag har jag iallafall varit i stan och träffat Jossi :D Gick runt i alla affärer 10 gånger, satt i hamnen en koooort stund och åt glass innan jag var tvungen o röra på mig, haha, hatar att sitta still. Träffa även Kajsa, mycket trevligt :) Sen tog jag bussen hem tillsammans med syster oc Viiickis ;) Väl hemma blev det film, data, kaniner, snack och promenad med hunden, dock en kort sväng för jag orkade inte. Men imorrn blir det en lång sväng ialalfall, nyttigt för både mig och hunden :)

Annars så har jag snaaaaaaart en Poaroid kamera, med fiiilter :D Den skickas om 5 dagar :D WEEEI!

Ses

Fuck

Mitt liv är så totalt meningslöst. Allt går åt helvete. Snälla, kan det inte nån endaste jävla gång gå bra?




This shit is keeping me alive!
Gammal komentar, men den är så sjukt jävla fin så man kan läsa den om och om igen.




Sluta <3
Du är bra precis som du är!
Du är min och kommer alltid att va, glöm inte att ja finns här för att hjälpa dej, lyssnar på allt du säger! Bara o prata på o slänga ur dej vad som helst, jag vill bara hjälpa så mkt jag kan <3 Även om jag kanske inte är så mkt till hjälp. För jag vet att jag tyvärr är sämst kompis just nu, men vet inte vad jag ska göra, eller jo, bli frisk för att få ett normalt liv och kunna träffa dej massa igen, men fan, de känns så jävla långt borta! Men gumman, glöm inte att jag alltid finns här, ALLTID. Vill inte att du ska gå och må dåligt, de är du absolut inte värd. Snälla sötis, du måste försöka <3 Allt kommer ordna sej, de vet jag, du är stark, tsm är vi starka och klarar allt de jobbiga! De gör så ont i mej att se dej må dåligt, jag vill se den Jejja med ett leende på läpparna! Se fram emot sommarn, då ska vi ha de mysigt, tänk vad mkt roligt vi kan göra!? Bada, sola, mysa, äta massa glass, fota, kramas och bara vara bästa vänner :*
Jag älskar dej, vill bara att du ska veta att du är så bäst och så saknad<3
Jag hoppas du väntar på mej, jag ska bli frisk, då ska jag lova att orka träffa dej och framför allt va glad, du är BÄST <3 Önskar bara att du kunde få må bra för du är värd precis allt gumman!
Min lilla Jejja <3



Ses

-

Haha, jag lyckas alltid fånga min katt med tungan utanför munnen.



© Jennifer Gustavsson 2009

Rubriklöst inlägg

Jag tror att jag har blivit besatt eller nått. Jag bara måste ha en polaroid kamera!
Tänk er bara, att kunna ta bilder som ser gamla ut, och som man får i handen direkt efter. iktigt så är det ju förståss inte, men med rätt utrustning och lite tips och trix så ska det nog gå. Jag ska iallafall införskaffa mig en till sommaren!

Finns väl inte så mycket mer o skriva, kollade på Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show förut, helt sjukt alltså, men kul är det, haha.

Näe, nu tänker jag lägga upp lite med oredigerade bilder och sen ska jag sova.

Ses

Fortfarande torsdag

Jag och rubriker går inte ihop alltså.

Nu har jag iallafall hunnit med en hel del, städat, lagat mat, bakat, aktiverat mina kaniner, sett på film, suttit vid datorn och ätit. Jag och syster gjorde sammanlagt 52 muffins, haha. Så nu finns det 3 påsar i frysen och en på bänken, mums!

Efter maten kollade jag på Drömkåken, älskar den filmen alltså! Jag har dålig humor, jag vet.

Nu ska jag iallafall (om jag orkar) installera photoshop och göra en ny design.

Ska även kolla om det finns nån polaroidkamera att buda på på Tradera, har hört att det faktiskt ska finnas. JAG VILL HA!
Ses


-





© Jennifer Gustavsson 2009

-

Jossis hund, Lowis.





© Jennifer Gustavsson 2009

-

Jag fick fina tulpaner av familjen Tsiavos Emanuelsson när fyllde år.





© Jennifer Gustavsson 2009

-

Orkar inte installera Photoshop för det tar en evighet, så bilderna får bli oredigerade.





© Jennifer Gustavsson 2009

Torsdag

Shit vad mycket man missar när man inte haft tillgång till dator i nästan 4 veckor. Det är helt sjukt! Men nu är iallafall tillbaka.

Finns väl inte så mycket o säga, kan ju inte berätta allt som hänt under 4 veckor. Det skulle bli ett låååååååångt inlägg. Men ialalfall så har vi haft praktik, skönt o komma ifrån häxan i 4 veckor :D Men på måndag är det tillbaka till helvetet med henne igen, suck. Annars har det väl inte hänt så mycket, Misty är till salu, rena helvetet. Claes, Cider, Coockie och Lillan är sålda. Bara Misty, Nebban och Baccardi kvar. Vad jag kommer sakna det där stället alltså. Väntar och hoppas på en stallplats, så vi kan köpa Misty! Men hittills har det inte gått som jag vill, så varför skulle det göra det nu?

Ajja, nog snackat om det. Ska lägga upp lite bilder iaf.

Ses

Datalös

Då var man tillbaka i bloggvärlden igen.

Har varit datalös i en månad typ, det var JOBBIGT!

Men nu är jag tillbaka och uppdateringar kommer det bli!

Massor med bilder kommer också komma!

RSS 2.0