The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel


Lördag

Dagen började med att pappa väckte mig och sa att det var frulle. Så de va bara o ge sig upp, och mamma sa att vi skulle till O-hamn av nån anledning. Så vi gjorde oss iordning, åkte och hämtade syster hos en kompis och drog iväg. Väl där blev det att gå i lite affärer, och äta. Sen till Maxi, köpte ett NintendoDs spel, haha. Sen hem..Har fikat, kollat på tv, spelat nintendoDs och sjungit lite singstar, och självklart suttit här, haha.


 Imorrn gäller det, kommer va nervös som ett as. Vill verkligen inte!
Hoppas hoppas hoppas att det inte blir så!



Ses

Fredag

Dagen i skolan var bra..Började med engelska, fortsatte med nån lektion med Ulla (kommer aldrig ihåg va den heter). Sen lunch, nakkoships, som Nakko-Madde säger ;D <3 Men för oss andra, nacho ;) Sen rast i en halv evighet, sen Kulbacken. Sen donken med Madde, Frida, Mandiz o Manda. Sen gick vi lite på stan. Sen hem, glo på tv, sitta vid datan, deppa.

Imorrn blire nog stallet, kanske sista gången jag ser min älskling! ♥
LÅT DET FÖRIHELVETE INTE BLI SÅ.



Du är fortfarande det finaste jag har.

© Jennifer Gustavsson 2009

Orkidé

Dåligt med bilder på bloggen pga dåligt väder och dåligt med idéer, kommer förhoppningsvis mer inom en snar framtid.
Lägger upp bilden för jag diggar färgen.



© Jennifer Gustavsson 2009

Torsdag

Jag börjar tro att vi är den värsta BF klassen nånsin. Gör bara massa "hyss" haha.
Idag vare iaf bra, började med svenska, gjorde inte ett piss. Sen idrott i simhallen, askul :D Fick typ simma och hoppa med några slags flytdräkter som pappa och dom har i brandkåren typ. Sen fick vi hålla på med livräddning. Efter det var det engelska, jobbade vid datorn med grammatk. Sen lunch, god lunch för en gångs skull ;P Sen vare IOS (tror jag) såg på film och snacka typ. Rätt kul lektion, haha. Sen skulle vi ha mentorstid och det gick ju som det gick, haha.

Vi stat och väntade i en kvart och häxan dök inte upp, så en i min klass ringde upp, häxan svarade inte, sen gick några i min klass till Barbro, och häxan var inte där. HAHA, SKÖÖÖÖNT! Så vi skulle typ åka hem, så vi börja springa mot dörren, och då kommer Natalia, och hela klassen tvärvänder och kutar tillbaka och asgarvar, haha xD Så jävla kul asså! Sen gick Natalia, och vi sprang till skåpen, bussen och åkte hemm, haha. De va typ så det gick till ;P Haha.

Sen har jag inte gjort så mycket mer, ätit, kollat på tv, vatt i affären emd mamma, vatt hos kaninerna och suttit vid datan.

Nu ska jag kolla Hööks.

Ses



Misty <3

♥ ÄLSKLING

Please, please stay whit me. I don't wanna lose you to! ♥






Fyfan, livet visar sig vara ett helvete, än en gång. När ska detta få ett slut?

Misty, jag behöver dig!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Hahahaha, från och med nu har jag pratförbud på Häxans lektioner xD Bara för jag "stör" alla andra när jag hjälper Frida för att hon BER OM HJÄLP, hahahahahahaha xD Hon vill väll inte ha hjälp av häxan heller.

Och häxan har även gjort bort sig idag :) Rätt åt fanskapet!

J: (Kollar vad klockan är på mobilen)
H: Men Jenniiifeeeeeeeeeer, vad har vi sagt om mobiler pålektionerna? Ta ner den där.
J: Men, hur ska du då kunna nå mig om jag inte får ha den på?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha xD

Alla kanske inte fattar det roliga i det här, men mina klasskamrater gör! xD



Okej, va bara tvungen o skriva de där, höll på o få kramp i magen av allt garv.

Idag var det iallafall skola som vanligt. Allt var väl okej, som vanligt. Förutom maten.
Och häxan va cp som vanligt.

De va min dag.
Nu ska jag lyssna på musik ;P

Ses


HOPPAS ! <3

♥ Love

Lämna mig aldrig, för då dör jag! ♥



Du är det finaste jag har! ♥



© Jennifer Gustavsson 2009

Fortfarande söndag

Rubrikbrist.

Har iallafall inte gjort så mycket mer än det som jag skrev i tidigare inlägg. Förutom att mamma berättade att jag troligtvis kommer få en ny mobil inom en snar framtid, IGEN xD Ajja, dom år sina ryck ibland, mina föräldrar. Dom har iaf fått för sig om att vi ska byta till 3Familj, o visst de e ju bra, men jag har redan en ny mobil som jag trivs med, men jag tror jag måste ha den nya isf, för att de ska funka. Men jag behåller den jag har nu med, för jag vill inte sälja den, haha ;)

Nån av dessa blir det troligtvis, det beror på vad man får välja på.

Men om jag har en riktigt jävla tur så blir det denna!!!!!! Då är lyckan total :D Peppar peppar.

Men med min tur vet man aldrig, fast den här helgen har iof varit rätt bra. Så man vet aldrig, haha. Peppar peppar igen.

Bilderna är tagna från google.

Ses

Misty

Min fina ! ♥



© Jennifer Gustavsson 2009

Söndag

Det är söndag. Jag hatar söndagar. Det är bara segt, om man inte ska till stallet. Och de va en jävla tur att jag skulle dit idag annars had ejag möglat fast här vid datorn ;)

Åkte iaf upp med mamma, Karin och Bea till stallet. Tänkte rida i paddocken, men först på listan stod iaf insläppet. Och de va lättare sagt än gjort, som vanligt. Coockie triggar upp alla, speciellt Misty (!!!-.-) och Lillan. Fick iaf in dom tillslut och kunde börja ett lungt oc skönt ridpass (trodde jag). Misty har inga skor fram nu när det har varit fruset i marken, så hon var jätteömfotad och trippade liksom fram. Och försökte jag kräva nått av henne reste hon sig bara och slängde med huvudet massa, så det gjorde nog ont i hovarna, för så gör hon aldrig annars, inte ens när hon är jättebusig så gör hon det så mycket eller om hon är sur, då bockar hon bara. Ajja, fick bli ett lungt pass på volten iaf :)

Sen har jag inte gjort så mycket, lagat mat med mamma. Eller, hon lagade maten och jag gjorde salladen haha. Myst med kaninerna har jag gjort med.

Ses

Lördag

Blev en tripp till Linköping med mamma idag, inget planerat men det resulterade i att jag hitta ett par sjuuuukt snygga skor :D Kolla på prislappen, 899:-, fan tänkte jag, aldrig att jag slänger ut så mycket pengar på ett par skor till. Sen kolla jag upp och såg skylten 70% REA :D Så mamma köpte dom till mig för 269:- xD Snacka om fynd! Snygga som få är dom också, kolla! ;)



Köpte mig även en tröja på gina typ :)

Sen åt vi god mat på Chili, gick på IKEA, alla andra roliga affärer, och så åkte vi till Maxi. Köpte ett nytt spel till systers singstar, typ pop eller nått. :)
Sen drog vi hem, kollade på tv förut, och nu sitter jag här. Ska snart sova.

Ses

Fortfarande fredag

Jag pallar inte meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. Snart skiter jag i allt, igen. Tror ni inte häxans medhälpare (eller nått) skulle ha ett samtal med mig idag. OCH DOM SÄGER ATT JAG SKA GÅ PÅ MÖTE FÖR ATT JAG INTE MÅR BRA?!?!?! Vafan, dom har ju inte ens frågat mig om jag gör det? Jag blir så förbannad. Vafan äre för skola jag går på egentligen?

Ajja, nått möte tänker jag inte gå på iallafall. PUNKT PÅ DEN SAKEN.

Efter cp samtal och missande av information om dexter o firstclass (lärarna borde tror att jag skolkar från allt såntdär, varför jag nu skulle göra det när man slipper jobba, men jag missar fan typ allt såntdär). Ajja, efter det så gick jag till sjuklingen Jossi och hälsade på iaf :) Najs vare! Förutom att hon va sjuk. Sen kom mamma och hämtade mig, och vi drog ner på stan lite. Sen hem och glo på tv, och nu sitter jag här, som vanligt.

Och jag är så jävla lack på dne där häxan, mamma ska iaf ringa rektorn på måndag ;) HAHA !

Ses

Fredag

Sitter i skolan och har allmänt tråkigt. Egentligen har jag lektion, eller asså, jag sitter på en lektion. Ska skriva frågor till en intervju, men kommer inte på några. Sen blir det engelska, lunch och informationssak om dexter och firstclass. Förhoppningsvis slipper vi se häxan idag, hon hade tydligen fått ryck igår.

Sen, efter skolan, blir det Jossi kanske. Sen kommer mamma och då ska vi gå på stan typ tror jag ;)

Nu ska jag fortsätta med frågorna.

Ses

Torsdag

GE MIG SOMMAR! GE MIG HULTSFRED!!!!

OCH LÅT MIG FÖRIHELVETE SLIPPA DEN DÄR JÄVLA KÄRRINGEN!

Så, nu har jag avreagerat mig lite :)

Dagen började med svenska, sen idrott i simhallen som jag inte var med på. Sen engelska, faktiskt inte så drygt som jag trodde de skulle va idag (WOW, en positiv sak) Sen lunch i en halv evighet, sen gjorde vi hyss och lånade böcker till en kurs som häxan sa att vi inte fick, men vafan hon ska va glad att vi gör det inan lektionen, så vi får mer tid till att jobba, särskilt när vi gör det på en rast. Men är man som hon är, så är det inte konstigt att man får ett vansinnes utbrott. Haha. Ajja, sen drog jag, manda och johanna hem, palla inte häxan typ.

Imorrn blire en lektion i skolan (?)
Sen hem..

Och jag är pepp, redan! Ge mig Hultsfred 09!
Massa roligt folk troligtvis, massa ös på't :D

Winnerbäck, The Killers, Takida och så hoppas vi att Paramore kommer i år också, för dom va så sjukt bra förra året! :D

Nu ska jag kolla om häxan har svarat på mitt mail.

Ses

Onsdag

Hej
Förlåt för dålig uppdatering här, men har inte haft tid.
Nu sitter jag iallafall i skolan med Elena, som kollar hästannonser ;)  Vi ska snart ha lektion med häxan, jag vill inte!!!! Hon är så hemsk, men men, det är bara att stå ut. Sen var dte tänkt att jag skulle ner med Jossan till stadsbiblioteket, men jag vet inte om jag orkar, får se sen om jag orkar.

Sen åker pappa och syster till Lofsdalen med fritidsgården idag, och dom är borta till söndag, så det är bara jag, mamma och djuren hemma :P

Nu ska jag vara social med Elena, haha.

Ses

Måndag

Hemma från skolan, iallafall! Alltså, jag vet inte men jag bara pallade inte imorse, jag bara sket it, verkligen inte bra! Vill inte falla tillbaka till det gamla. Imorrn blire skola iallafall! Så idag har jag inte gjort ett skit, suttit vid datan, pluggat (faktiskt), tagit ett bad och bara tagit det lugnt.

Btw, troligtvis blir det Ullared efter min födelsedag :D Längtar! Jossi ska hänga med också!

Dock fyller jag år 2 april, men det går ganska snabbt ;)

Nu ska jag kika runt lite på nätet efter lite snygga kläder, haha.

Ses

Lördag kväll

Det är lördag kväll och jag har tråkigt..Men inte länge till, mohahahaha :D

Pepp som fan, ska ut o gå med Jennie, hahaha xd

Näe, men det är alltid trevligt  såhär en lördagkväll när man inte har nått annat o göra :)

Nu ska jag snart gå.

Ses

Lördag

Hej

Redan lördag, imorrn är dte sändag, sen skola -.- Efter att ha vatt sjuk en vecka kan jag inte påstå att jag längtar efter skolan, har vatt rätt skönt o vatt hemma.

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, kollat på Winnerbäck igen, och pappa kom hem med en tårta xd så mamma, pappa och jag har fikat lite. Såg även klart på filmen på disneychannel från igår, haha. Ska snart ut till kaninerna med, dom behöver springa av sig lite.

Ses

GratisMode

GratisMode

Bli medlem ? (a)

Ses

Fredag

Stannade hemma från skolan idag också, sov fram till halv 12 typ, haha. Gjorde mig iordning och var klar lite efter 1. Ibland måste man unna sig, haha. Sen har jag varit med mamma och pappa i affären, och släppt ut kaninerna i kylan så dom får springa av sig lite i rasthagen :) Känner mig lite som en barnunge, men kaniner är så mysigt :)

Och visst är dom inte söta ? :)



© Jennifer Gustavsson 2009

Kläder

Klicka på bilderna för att se dom i större format.

    Allt är från ellos.se och jag funderar starkt på att beställa det! Till det grårandiga linnet hör också ett par svarta mjukis kapribyxor och en grå huvtröjja. Jackan har jag dreglat över enda sne jag såg den från första början, 499:- och nu var det 10% rabatt på den, så 449:- och jag bara måste ha den!

Får se om jag beställer det, jackan kommer iallafall beställas!

Ses

James Morrison ft Nelly Furtado - Boken Strings


Privat inlägg

PRIVAT INLÄGG

Detta inlägg är privat, klicka på länken för att komma till inlägget.

Ses

Sjukling dag 4

ÄNTLIGEN! Nu börjar det gå åt rätt håll med förskylningen iallafall, peppar peppar. Dock så har jag börjat hosta, men men..

Idag har jag inte gjort så mycket än, glott lite på Lasse W på tv, han är bäst :) Och jag längtar till Hultsfredsfestivalen :D Han spelar alla 4(!!!!!) dar :D Mitt 3 år på Hultis och jag älskart :D LÄNGTAR! <3

Ska baka muffins snart, haha.

Ses

Gratis Mode

GratisMode

GratisMode är en Gratis sida där man kan tjäna egna poäng genom att värva vänner, göra erbjudanden och besöka hemsidor.

När man har samlat tillräckligt mycket poäng (Vilket är jätteenkelt!) kan man växla in dem mot trisslotter, biobiljetter och presentkort på Nelly och ett flertal andra butiker (Se bild)

De har också en tävling där de 5 första medlemmar som värvar 100 aktiva medlemmar, vinner ett presentkort på hela 1000:- i valfri butik (från presentkortstorget).

Jag tycker att det är en superbra sida!

Så klicka nu på länken överst i inlägget och bli medlem så får ni hela 50 startpoäng!



Bilden är lånad av GratisMode!

Privat inlägg

PRIVAT INLÄGG

Detta är ett privat inlägg, klicka på länken för att komma till inlägget.

Ses 

MP3

GE MIG !





Bilder tagna från Google!

Sjukling dag 3

Fyfan det här börjar bli riktigt jobbigt asså! Nu har jag varit hemma från skolan i 3 dagar, och det är inte bra. missar massor bara för det..Ajja, blir väll o ta igen den när jag är frisk, då blir det plugg i massor.

Idag har jag inte gjort mycket alls, vilat och försökt snyta ur min förskylning ur näsan. Det  går inge vidare, slutar med näsblod. Får alltid det när jag är förskyld -.-

Nu ska jag snart lägga in bilderna på mp3/Ipodarna och kläderna jag vill ha ;)

Ses

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Följ min blogg med bloglovin

Fortfarande sjukling

Det är tisdag och jag är fortfarande sjuk, och det betyder att jag inte ska gå till skolan imorrn heller. Hoppas jag inte missar för mycket bara..

Min dag har iallafall bestått utav att se på en och samma film i timmar, suttit lite vid datan, druckit te, ätitapelsin och läkerol! Vaknade imorse av att min katt drack ur mitt blåbärs te jag hade vid sängen, haha.

Förövrigt så har jag väldigt tråkigt och vill ha en ny MP3 spelare/Ipod. Plus att jag vill ha ljudböcker att lyssna på och vanliga böcker att läsa. Haha, livet är hårt ibland ;)

Nu ska jag kolla på MP3/Ipodar och på kläder jag ev ska beställa, kanske kommer upp lite smakprov här snart, på min sommarkollektion jag vill införskaffa mig, haha.

Ses

Design

Jossan, är det typ en sån här header du vill ha? :)
Dock så krånglar det ganska mycket, inget ovanligt på min dator, men den är snart klar, om allt går som jag vill ;)



© Jennifer Gustavsson 2009

Ministudio

Testade ministudio idag, gick väl sådär. Haha!



© Jennifer Gustavsson 2009

<3

Sötis, jag älskar dig ! :*





© Jennifer Gustavsson 2009

Sjukling

Jag är sjuk, och det suger. Pappa väckte mig imorse och sa att jag missat bussen. Gjorde egentligen ingenting, för jag är ändå inte så pigg. Dock så måste jag städa mitt rum idag, och plocka undan julpyntet.

Ses

Sjuk

Det är söndag, och jag är sjuk, jippi. Eller inte. Iof har jag ingen feber, men jag är helt hängig och orkar inte göra något, hostar lite och har ont i halsen och huvudet. Ska iallafall försöka komma iväg till stallet och rida idag, jag behöver och vill det verkligen.

Imorrn är det skola igen, ska gå imorrn tror jag iallafall, kan inte missa mer ESV nu..
Sen får vi se, kanske jag inte blir mer sjuk..Peppar peppar.

Annars så är jag typ klar med Jossans bloggdesign så den dyker nog upp här senare idag kanske.

Ses

I brist på annat o göra så gör jag en lista

Hur bortskämd är du?

[x] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[x] egen dator
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[x] ipod <- trasig
[x] eget rum
summa: 9

[ ] säng större än vanligt
[x] studsmatta
[ ] pool
[x] basketkorg
[ ]hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[x] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen
summa: 6                                                          

[x] Nintendo Wii
[ ] PSP
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[x] Nitendo DS
[x] Gameboy Anvance
[x] GuitarHero
[x] Singstar
[x] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 7

[x]Mamma
[x] Pappa
[ ] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x]Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar
summa: 7


[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ]varit i Storbritanien
[x] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ]  varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i göteborg
[x] varit i malmö
summa: 7


[x]merän 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
summa: 9


[x]du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[ ] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
summa: 7

[x] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[/] du får alltid pengar när du ber om det
[/] du har en hel del vänner
[/] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3
Summa: 5 ½


[x]ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] platttång
[x] laptop
[x] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[x] flöjt
[x] Stereo
[x] Surroundljud
summa: 7


[x]du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[x] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[x] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[/] du har allt man kan önska sig
summa: 5 ½


Totalt: 70


0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer

31-50: Du är normal
51-70: Sluta tjata, du har redan allt

Andra dagen i skolan

Rubrikbrist i vanlig ordning så jag bara skrev nått..

Min dag började väll inte så värst bra, först så halkade jag och slog i ena sidan när jag skulle gå till bussen bara för att det är så förbannat halt ute. Sen när jag kom till skolan så började jag må illa, höll verkligen på at få upp frullen genom munnen (fräsht jag vet) Turligt nog gick det över sen efter ett tag och har inte kommit tillbaka (peppar peppar) Sen var väl dagen rätt okej i skolan, hade IOS med Ulla, kolla på Utvandrarna eller vad den nu hette, ganska seg, men skönt o slippa jobba. Sen hade vi superseg engelska som vanligt, vi gör aldrig nått kul. Ajja, sen lunch, massa trevligt och mindre trevligt snack med fina tjejer i matsalen xD Träffade även Kajsa :D Så umgicks lite med henne sen, sen umgicka jag lite med Johanna innan Jossi ringde och jag började gå ner mot stan för at följa med henne till frissan :) Och gissa om hon blev fin! Hur snyggt som helst! Avis.se typ ;) Sen tog vi enfika/sallad på Tant grön, mys! Sen gick vi lite på stan, köpte två lite oversize tröjjor, en cardigan, två halsband, en thésil, två hårspännen, vatten, och en havreboll ;) Blev även en paj på McDonalds när vi blev trötta i benen haha, tjockis.se typ ;) Sen tog jag bussen hem och väl hemma blev det tv, thé, macka och choklad :) Och nu sitter jag här, inte särskilt ovanligt :P

Ses

Följ mig med bloggkoll!

Följ min blogg med bloglovin


<3

Det finns så mycket här i världen som kan göra en glad, men du, du gör mig gladast utav allt och alla! Det finns ingen bättre än dig. Jag vågar inte ens tänka mig hur världen vore utan dig. Du är bäst! Det finns ingen som lyssnar lika bra som du, det  finns ingen som bryr sig lika mycket som du! Du får mig alltid på br ahumör, oavsett hur mycket jag gnäller, och det är ju en del, eller hur? ;) Jag har sagt det så många gånger förut, och jag kommer att säga det igen!

Du är min bästa vän! ♥
Inte alla som har henne som bästa vän, känn er avundsjuka!



(Sorry att jag snodde en bild från din bilddagbok snyggis!)

Ses

Brist på rukbrik

Jag vet inte vad det är med mig, men jag är bara så jävla sur hela tiden, och trött. Idag har jag spenderat nästan hela dagen i sängen och glott på en och samma film. Varför vet jag inte, men jag orkar bara inte bry mig. Kanske är det för att det är skola imorrn? Och det enda positiva med det är att man träffar alla kompisar igen? Eller? Inte fan har jag kommit på nått annat iaf.

Nej, jag behöver mer ledighet! Plus att det känns som att jag börjar bli småsjuk igen, jippi. NOT.

Och det här inlägget kändes mer eller mindre onödigt, men kände att jag behövdeskriva av mig lite.

Ses

7 januari 2009

Sista dagen innan skolan, jag blir deprimerad bara av o höra ordet skola. Jag vill inte! Finns ingenting med skolan o se fram emot, absolut ingenting! Helt sanslöst. Jaja, hittils idag har jag inte gjort ett skit, vaknade vid 10 nångång, låg kvar i sängen tills efter 1 nångång xd kolla på film och hade mys med katten :) (misstolka inte)

Annars vet jag inte vad jag ska göra med resten av dan, kanske drar en skridskoåkning hos farmor och farfar sen, om jag orkar. Annars borde jag kolla upp om jag har nått o göra tills imorrn, så inte MG får damp på mig. Finns risk för att hon får det ändå iof, hennes humör kan man inte leka med. Men men, hon är ju som hon är. Nog snackat om henne.

Kanske blir en promenad med Jossan sen iaf, behöver komma ut o snacka av mig lite.

Ses

Krashad(stavn?) hårddisk

Har tyvärr inte kunnat hålla bloggen uppdaterad pga att min hårrdisk bestämde sig för att lägga ner helt, dock så är man ju så bra så man lagar sin dator helt sjölv, höhö (a) Lite stolt är jag allt ;) Får se hur länge det håller..Peppar peppar för att den ska funka ett tag iaf!

Och det betyder också att alla bilder o allt är borta, inklusive Jossans design som var näst intill klar -.- Så sorry gums, du får vänta nåra dar till, hoppas de inte gör nått! <3 (Lägger upp den här först så du ser hur den ser ut, omdu vill ha den;))

Ska försöka hålla bloggen uppdaterad så mycket som möjligt, lägger kanske upp lite bilder också, om inte kameran strejkar också ;P

Ses

Sumering av 2008

Eftersom jag inte gjorde nån igår, gör jag det idag.

Januari:
Kommer inte ihåg så mycket av januari, mer än att jag inte mådde så bra.

Februari:
Mådde ännu sämre, började skita i skolan pga att jag verkligen inte orkade.

Mars:
Mådde något bättre och kunde återvända till skolan utan ångest för allt.

April:
Fyllde 16, fick min älskade laptop! :)
Köpte även min underbara kanin, Alvin!

Juni:
Slutade 9:an och gick på mina första studenter.
Solade massor när vädret tillät och umgicks massor med familjen.

Juli:
Åkte med familjen till Halmstad, Ullared, Helsingborg, Helsingör och Öland.
Köpte massor av fina kläder.

Augusti:
Började på Barn och fritidsprogrammet på Västerviks gymnasium.

September:
Skolan började på allvar, praktiserade på Förskolan Linden här hemma i 3 veckor, helt underbart!
Köpte min älskade NIKON D60! <3

Oktober:
Började fota i massor, och umgicks med massa trevligt folk.
Gick på 90-tals fest och träffade Elena! :)

November:
Umgicks massor med Jossi! <3

December:
Började bli allmänt trött och behövde verkligen lov! Skolan gick dock ganska fort och vi bakade pepparkakshus med klassen och gjorde marsipanfigurer tillsammans med småbarn från Fågelbäret. Slutade skolan och fick jullov, firade jul med familjen och nyår med trevligt folk.

Det var mitt 2008, det kunde vatt bättre, men nu ska jag se framåt och hoppas på ett bra 2009 ♥

Ses



1 Januari 2009

1 Januari 2009, nytt år med nya möjligheter.

Dock så har jag varit lite off på bloggen, men jag har bara inte orkat.

Mitt nya år började iallafall med en promenad runt Axsjön med pappaoch kameran! :)

Lite bilder kommer kanske sen, ska försökamig på att fixa iordning bilderna på raketerna från igår också.

Hur började ni ert 2009?

Ses

RSS 2.0