Sjukling

Nu har jag blivit ordentligt sjuk, så ingen skola för mig imorrn. Kul att missa fler skoldagar, det är det minsta jag behöver just nu. Men jag kan inte gå till skolan som jag är just nu, hostar konstant, halsen svider och jag har nästan tappat rösten helt. Ont i huvudet och en snorig näsa har jag också. Jippi, bara för att det varit så fint väder i helgen, och jag har knappt orkat gå ut.

Nu ska jag sätta mig i min sköna fotölj med en kopp thé och Strepsils Honng & Citron (Dom räddar mina dagar, och min hals!) och kolla på film.

Ses

Jordgubbsplanta



Skärpan är inte den bästa, men jag gillar den ändå på nått sätt.

Jag har vinbär i min trädgård


Jag har lavendel i min trädgård


Jag har blommor på min gräsmatta





© Jennifer Gustavsson 2009

Studentbal i Västervik





Ber om ursäkt för dålig kvalité
© Jennifer Gustavsson 2009

Lördag

Plötsligt så blev allting så uppenbart, så verkligt på något sätt. Det är skrämmande, men det kanske verkligen är så.
Allting bara sköljer över mig, och tårarna går inte att hejda, det är som en flod som forsar ner för kinderna och aldrig tar slut. Ögonen svider och är röda som körsbär. Hur mycket får man orka, innan allting tar slut?


Den här dagen började ganska bra iallafall, förutom att jag fått fruktansvärt ont i halsen. Jag är hes och det gör ont ibland  när jag sväljer. Och hosta är inte ens att tänka på, för det gör fruktansvärt ont!
Tanken är väl att jag och mamma ska in tll Västervik sen, och titta på balkorteshen (stavn?). Bellan, Johanna och Jossan tar ju studenten i år, så man måste ju se hur fina dom är!

Gårdagen ska jag inte gå in närmre på än att det inte blir nån valack från Stockholm iallafall.

Har även börjat köra ordentligt mycket bil nu! Har kört varje dag sen i tisdags. Idag har jag inte kört än, men förhoppningsvis får jag köra till mormor och morfar sen när vi ska fika där.

Hoppas även att det blir Gamleby imorrn, men det beror på vilken tid alla kan. Den här helgen visade sig inte passa så bra, så det kanske blir nästa helg istället. Om det inte blir imorgon vill säga. :)
Saknar min fina älskling iallafall, men jag har lovat att jag ska komma! För jag fick inte säga hejdå innan du åkte, och ett besök i ditt nya hem måste det bli! <3

Nu ska jag gå ut till mamma i trädgården och vara lite social, om inte photoshop snabbar på sig lite så jag kan fixa klart allas designer.

Ses

Fredag

Va ett tag sen jag skrev nu, men jag hade giltiga skäl (tillräckliga iaf).

Ajja, idag vare iaf skola, de sög.

Sen heeeeeeem.

Och snart åker viiiiiiiii :D

Skriver mer ikväll eller imorrn om hur det gick in tha big city ;D

Ses

Och kul att man ska få ta massa skit för saker man inte gjort, patetiskt. Men eftersom ni är som ni är så får ni tror va ni vill :)

En ny design kommer också inom kort, den här vart konstig och rörig.


23/5-09

På nått sätt så känns det som att det är söndag idag, kanske beror på att jag har vatt ledig sen i torsdags.
Dagen idag resluterade iallafall i att jag bara suttit vid datorn och hållt på med en design till Bea som inte vill bli bra! Det stör mig nått oerhört, då hon fått vänta ett tag på den nu stackarsn, ajja, det läser sig väl, annars får jag börja om från början, igen. Har även hunnit med att göra klart massor med skolarbete, hur skönt som helst att ha det klart! Ska bara skriva in det på datorn och skicka det, så har jag bara liite kvar att göra, så är jag klar med mitt för terminen sen!

Imorgon blir det Jossi, men jag tänkte även hinna plugga lite till, så det går ännu fortare, för jag hinner inte riktigt i veckan. På måndag är det skoldag, sen tror jag att jag skulle va med nån?
Sen tisdag, då ska jag inte göra nånting, kanske blir lite plugg då.
Onsdag, Linköping med klassen, ska va i Gamla Linköping och gå på teater och lite.
Torsdag, ska jag nog inte heller göra något, kanske blir lite plugg, eller bara en slappdag, kan behöva det efter alla pluggdagar nu.
Fredag, vet inte riktigt vad jag ska göra då, det är sånt som märks, hihi.

Nu ska jag se om jag inte kan skriva in lite arbete på datorn, så jag kan skicka in det imorgon iallafall.

Ses

Lördag

Har suttit i två timmar och försökt göra iordning min design, det går inget vidare..Men det här får duga, för jag orkar inte hålla på mer..

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket än, ätit frulle och suttit här och fixat med designen..

Har inte en aning om vad jag ska göra idag faktiskt, syster och Mi tänkte åka in till stan på bio, och då tänkte jag att jag skulle hänga på, men det gick som vanligt inga bussar hem. Det är riktigt dåligt, det går aldrig några bussar hem från Västervik på helgerna.

Men men, nu ska jag göra mig iordning och fika lite.

Ses

22/5-09

Idag flyttar hon, prinsessan ♥



©
Jennifer Gustavsson 2009

Onsdag

Mot alla odds så kanske jag överlever detta, faktiskt.

MISTY





Misty, du är den finaste i min värld!

Hur ska jag klara mig utan dig?
Tanken är så skrämmande, hemsk och helt overklig.
Det är som en mardröm som håller på att bli sann.
Det får inte vara så!
Du är ju min, bara bara min!
Kommer du ihåg när jag sa att det alltid skulle vara vi två, att ingenting någonsing skulle kunan skilja oss två?
Jag hade fel.
Jag svek dig, förlåt.

Älskade fantastiska underbara individ!
Den där känslan i magen när du kommer gnäggande mot mig i hagen är helt obeskrivlig!
Hur du lutar ditt huvud mot min axel och flåsar mig i nacken när du är sällskapssjuk.
Hur du buffar på mig och naffsar i mina kläder när du vill ha godis.
Hur du tittar på mig med dina stora, runda, mörka ögon när jag kommer in i stallet.
Hur du skuttar av glädje när du får springa så fort du kan. 
Hur du flyger i luften av lycka när du får hoppa de låga hindrena i paddocken.
Hur du nästan ligger ner i hörnen när du galopperar.
Hur du slickar mig i händerna när du tackar. 
Hur du bara alltid finns där, oavsett vad. Du lyssnar, men säger inget. 

Jag kommer sakna dig, något så obeskrivligt mycket. 
Du betyder så enormt mycket för mig, och jag vet inte hur jag ska beskriva det, för det får inte plats så mycket ord! 
Du var den enda jag hade när jag mådde som sämst, den enda som inte ställde några krav. Du bara fanns.

Det är hos dig jag mår som bäst, och jag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan dig. Bara tanken på det får mig att vilja skrika och gråta! jag får panik, det får bara inte va så! 

Tanken på att inte ens få ha en microdel med dig att göra längre, den är så hemsk. Det gör så fruktansvärt ont inuti mig, du får bara inte försvinna ifrån mig. Det skulle ju vara du & jag, föralltid! 

Alla våra minnen, dom kommer sitta kvar föralltid. jag har lärt mig så fruktansvärt mycket av dig. Du är den som betyder mest i mitt liv, och kommer alltid att göra! 

Jag tänker inte låta någon komma och ta det vi har, eller varandra ifrån oss! Det får bara inte va så orättvist! Ingen kommer nånsin lära känna dig bättre än jag! Du kommer alltid vara nummer ett! 

Jag älskar dig, min fina ängel! <3

Tisdag

Dagarna går framåt, även att jag inte vill..Och idag är det då tisdag och jag sitter på datakunskapen och ska göra en powerpoint presentation om diamanter, haha.

Gårdagen var sämre än sämst, och jag tänker inte gå in på detaljer mer än att jag tvivlar starkt på att jag överlever detta.

Dagen idag har väl varit lite bättre, men långt ifrån bra. Tankarna virvlar runt i huvudet, kors och tvärs som en svärm irriterande myggor. Skolan går framåt iallafall, så något positivt finns det väl, om man nu vill se det så. Började med Ullas ämne, och det gick framåt (kors i taket!) Och efter det var det engelska, gjorde ingenting, kollade på hundar på blocket. Lunch efter det, och nu datakunskap somsagt.



MISTY!!!!!!! <333333333333333

Söndag

Finns egentligen inget mer o säga än att allt känns förbannat meningslöst just nu, och jag vet inte hur jag ska orka med det här.

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, mest gråtit. Inte så konstigt med tanke på att allt går åt helvete. Snart ska jag går bingon som vanligt med Nattis.

Ses

HELVETE!!!!!!!!

ÅT HELVETE MED ALLT!

förbannadejävlakukhelvetes Gamleby av alla ställen!



© Jennifer Gustavsson 2009

Jossans design!

Dock bara headern, för hela designen tog upp så mycket plats. Men du kan väl säga till om du vill ha bilder i din header eller nån annan stans i bloggen, eller om du inte alls vill ha den såhär! Självklart går det att få den i andra färger och med andra textstilar/motiv!













© Jennifer Gustavsson 2009

Fredag

Första inlägget på ett tag, har varit off pga min bloggtorka, ovanligt va?
Iallafall så har min dag idag varit bra. Började med skola som var helt okej, jobbade i Ullas ämne och efter det nationellt prov i engelska. Slutade halv 12 och mötte upp Jossi. Efter det drog vi hem till henne för att käka, sedan ner till stan igen och springa runt i alla butiker 1000 gånger för jag behövde en väska, hittade dock ingen jag ville ha, men köpte iallafall pärlor och lite, så nu har jag gjort fyra armband, haha. Efter det drog vi hem till henne igen, stekte lite i solen för att sedan gå en promenad med hennes hund och jag skulle till bussen. Väl hemma blev det pyssel och data, har även fixat förslag till Jossans design, lägger upp dem här snart, så du kan säga typ vilken som är mest lik den du vill ha. Sen väntar sängen, imorgon blir det öppet hus på Ankarsrums skola!

Ses

Designen!

Så, nu är den färdig! Jag är faktiskt nöjd med den, dock tror jag att jag ska lägga kategorierna och det i headern istället, så det inte blir så mycket i menyn.

Nu ska jag ner och fika.

Ses

!!!!!!!!!!!!

VAFAN!?
Nån klåfingrig jävel har tagit min Photoshop skiva och ersatt den med en TOM skiva!!!!!!!


Fan vad lack jag blir när folk inte kan låta andras saker vara!!!!!!!!!!

BARA SÅ DU SOM TAGIT DEN VET, SÅ ÄR DU SKYLDIG MIG 1000 SPÄNN FÖR DEN DÄR JÄVLA SKIVAN!!!!!

Ses

Ny design

Bara för att jag tappat blogglusten totalt så bestämde jag mig för att fixa en ny design. Dock är den inte klar än, så det får bli den här sålänge.

Ses

Sjuk

Tänkte slänga in ett egentligen helt onödigt inlägg, men bara så ni vet att jag lever liksom.
Jag är iallafall sjuk, och har varit det sen i måndags eftermiddag då jag började känna av förskylnings symptom.

Skriver mer när jag orkar.. Peppar peppar för att jag inte blir mer sjuk!

Ses

Gårdagen och dagen idag

Rubrikbrist med stort R!

Gårdagen började bra, stack upp och red, där mamma fick nått seriöst pms anfall eller nått. Så om hela a-rum hörde nån som skällde på mig, så var det hon xd
Sen hem och göra sig iordning för vi skulle till fam Bohman och umgås, mycket trevligt :)

Idag har jag inte gjort så mycket, ätit frukost och suttit vid datan ;)

Ses

RSS 2.0