Torsdag

Sitter i skolan, såg att jag inte skrivit på ett tag, men har haft lite fullt upp. Nu som sagt är jag ju i skolan, och vi har resurstid, segt, men frivilligt, och jag är endast kvar för att jag ska vara med Jossi sen! :D Idag har skolan varit rätt bra faktiskt. Först hade vi svenska, och jag redovisade min bok. Sen hade vi idrott, och då dansade vi med de andra klasserna igen, sista gången innan dansdagen på onsdag! Sen engelska, och vi va i Nollfyran och såg på film :) Sen hade vi lunch, ganska gott. Och efter det ulla lektion, och jag redovisade mitt arbete om dagboken. Sen mentorstid, och Häxan va lika störd som vanligt. Och nu resurstid, och det är segt som sagt. Sen blir det ialalfall Jossi! :D Men jag har fortfarande inte fått mina pengar, och det är inte bra..

Nu ska jag jobba lite med dagboken så jag kan lämna in den till Ulla.

Ses

Tisdag

Såg att jag inte bloggade igår (kommer inte ens ihåg när jag gjort det), så det blir ett lite längre inlägg idag.

Måndag:
SKITDAG! Orkade verkligen ingenting, ville bara lägga mig ner och sova. Kom till skolan som vanligt, hade svenska som är segt, så humöret blir ju inte direkt bättre utav det. Efter det var det matte, ännu värre! Fyfan va tråkigt, gör typ ingenting där. Sen lunch. och efter det Häxan, behöver inte ens berätta hur det är, för det vet ni redan, fick iaf se på två filmer, hade hunnit med 13.25 bussen om Häxan inte bestämt sig för att vi skulle sitta och titta på medans hon stängde av filmen och körde ut vagnen istället för att få sluta 10 minuter tidigare! GRRRRRRRRRR! Gick ner på stan med Johanna, träffade Sofia också, blev massa trevligt snack på bussen. Väl hemma gjorde jag inte så mkt, åt och satt vid datron, tog ett bad och kollade på Patrik 1,5 med mamma och syster. Sjukt bra film!

Idag:
Rätt segt idag med. Vanlig dag med Ulla lektion, engelska där vi kollade på Skruva Den Som Beckham! Och datakunskap, spelade sänka skepp med Frida typ hela lektionen ;) Åkte hem vid 14.40 och träffade Kajsa på bussen, blev massa snack där med. Sen har jag bara ätit och avrit i affären med mamma och syster, och även snackat lite med pappa på telefon eftersom han är på jobbet ;)

Ses

Söndag

Det snöar, ovanligt va? Det verkar inte som om vi kommer få nån vår här. Idag har jag iallafall ridit. Det gick väl inte så värst bra, hästen va het och ville dra. En ramla av rätt illa, så det blev en rätt lugn tur. Underlaget var iallafall det bästa på länge. Annars så har jag bara kollat film och deppat. Som vanligt.

Ses 

Kameran ♥



© Jennifer Gustavsson 2009 

Lördag

Vaknade vid halv 10 av att mammas kompis ringde, och har inte kunnat somna om sen dess. Idag blir det iallafall bio en Kajsa, Manda, Leo och syster :)

Ses

-

FAN. Det är nu jag behöver dig. Inte imorgon! </3


Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You


Anna Ternheim - What Have I Done


Fredag

Hade sovmorgon till 9.30, kändes lite halvt onödigt att åka till skolan idag, men jag gjorde det iallafall. Inte för att vi gjorde nått vettigt under de två timmar vi va i skolan. Det var väl Linnéas redovisning som var något att ha.

Tog iallafall bussen hem med Mandiz vid 12.10, lagade mat när jag kom hem, och pratade med mamma. Sen har jag ätit med familjen och suttit vid datan. Pallar inte att göra nått annat.

Jag behöver Misty.

Ses

I Min Kamera Väska

Bara för alla andra gör så, så vill jag med ;)

Nikon D60 Kamerahus.
Nikon DX 18-55mm VR kitobjektiv.
SIgma 70-300 mm objektiv. Påväg till brevlådan.
Fjärrutlösare.
Närbildslinser. Beställt.
Och så självklart, själva väskan.

Dock blev det här lite slarvigt, men jag orkade inte göra iordning nått snyggt, så det här får duga så länge.

Sommar

GIVE ME GIVE ME GIVE ME !!!!!!



© Jennifer Gustavsson 2009

Torsdag

Dagen har varit bra PUNKT

Näe, men seriöst. Jag vet inte vad jag ska skriva, har som vanligt inget intressant o berätta.
Fick iaf dansa med estet och industri (som förövrigt suger stenhårt på't) idag. Sen vare vanlig skoldag, fast lungt o skönt för en gångs skull ;)

Imorrn äre sovmorron, bussen går 08.45, börjar Ullas lektion 09.30! SKÖNT

Ses

Onsdag

Godkväll, eller vad man ska säga. Klockan är iallafall 21.54 och jag har nyss kommit hem typ. Har varit i stan hela dagen. Började med skola som vanligt, segt. Sen gick vi (jag och några tjejer i klassen) hem till Fridas & Mandiz lägenhet o käk o lite. Sen blev det bio, I taket lyser stjärnorna. Skolan bjöd och det tackar vi för :) Bra var den iallafall, fast lite sorglig, och lipsill som man är så bölar man ju, haha. Ajja, efter det fick jag skjuts hem av Johannas mamma och pappa :)

Imorrn blir det skola som vanligt, sen ska jag hem och beställa mig en klipptid! Måste bli av med både toppar och hårfärg.

Ses

Shopping

Jag vet inte vad det är med mig. jag brukar alltid vara helt "galen" i shopping och verkligen vilja ha allt. Nu vill jag inte ha nånting. Kanske har med årstiden att göra?

Kollade runt lite på ellos.se och hm.se. Hittade ingenting som föll mig i smaken, förutom en skjorta som jag sett på H&M i Västervik flera gånger, och som jag tänker köpa så fort jag vet vilken färg jag vill ha. Och ett par jeansshorts. Och en grön kappa, som jag velat ha länge. Men ingenting "nytt" som jag vill ha. Det är bara tråkigt att kolla på kläder just nu.

Vet iallafall att vi ska åka till Ullared efter min födelsedag, hoppas jag kan hitta nått då! Brukar ju alltid finnas nånting att ta på sig ;)

Hoppas att vädret vänder helt nu och att det blir vår snart! :D Peppar peppar, haha.

Ses 

Tisdag

Min dag har faktiskt varit helt okej! Tro det eller ej, men så är det faktiskt.
Dagen började iallafall med att jag kom i tid till bussen! Väl inne vid skolan hade vi Ullas lektion på morgonen, och jag hann jättelångt i mitt arbete. Känns skönt att inte behöva stressa med det iallafall. Sen hade vi engelska, där gjorde vi bara två en käter. Sen lunch, Crépes, rätt gott. Och efter det var det datakunskap, också helt okej. Men jag och Johanna fick gå eter en timma för vi skulle göra ett ärende på stan och lite. Så när det var avklarat tog vi bussen hem, och jag lyckades skömma ut mig såklart, men men. De fick sig ett gott skratt iallafall.

De va egentligen meningen att Elena skulle följa med mig hem idag, men hon hade tydligen inga pengar till buss eller vad det va. Får se om hon kommer senare.

Nu ska jag kika runt lite efter vår/sommarkläder på internet.

Ses

Design

Gjorde om min design lite, eller nästan allt. Kunde inte bestämma mig för vilka bilder jag skulle ha i headern, så jag gjorde om hela designen totalt och la dit en text istället. Vart ganska nöjd :) Den är inte riktigt klar än, men nästan.

Var iallafall som sagt barnvakt förut. Jesper och Andreas kom innan 6 nångång, och gick hem efter halv 8. Vi har fikat, spelat spel, lekt kurragömma, och massa annat "kul" haha. Och inte töms dom på energi nångång heller, full rulle hela tiden, medans en annan helst bara vill slänga sig i sängen och somna, haha. Söta är dom iallafall :)

Imorrn blir det först skola, sen följer Elena med mig hem. Troligtvis så blir det stallet, och så ska vi se på yrrol, för det hann vi inte i igår ;)

Nu ska jag göra mig iordning och krypa under täcket med min bok. Natti natti.

Ses

Gammal bild

Jag vet, jag har lagt upp den förut. Men jag är kär i den!



© Jennifer Gustavsson 2009

Måndag

Dessa tråkiga rubriker..
Dagen började väll inte så värst bra, jag gick ganska tidigt till bussen för en gångs skull och tänkte vad skönt att slippa stressa..Men när det var ca 10 minuter kvar tills bussen skulle gå, kom jag på att jag varken hade busskort eller pengar med mig. Så jag började springa hem för att hämta det, men tror ni jag hann? Nej, jag missade bussen. Jag såg den åka iväg när jag sprang ner mot den. Så det var bara att börja traska hem igen och vänta på nästa buss.

Väl inne i skolan var det debatt pågång. Det var rätt kul, mycket skratt och mycket allvar, haha. Efter det var det matte, som faktiskt inte var så segt. Kan bero på att vi inte gjorde särskilt mycket. Lunch efter det. och det var ingen höjdare. Så när vi skulle redovisa på Häxans lektion sen, var ja hungrig och nervös, och det är ingen bra kombination. Men det gick iallafall, och vi fick sluta lite tidigare så vi hann med 13.25 bussen hem.

Väl hemma har jag inte ådstakommit(stavn?) så mycket. Ätit lite och läst lite i en ny bok. Vid 6 kommer Andreas hit, och vi ska hämta Jesper efter hans träning. Men andra ord, det är barnvakts time!

Ses

Söndag

Sorry för dålig uppdatering, men har inte haft tid.

Gårdagen var ialalfall bra, Elena och hennes mamma hämtade upp mig vid skolan vid typ 8, och vi åkte till Ica och handlade lite, efter liite felkörning, haha ;) Inte så lätt nät man aldrig är i lilla Ankarsrum. Efter de skjutsade hon hem mig och Elena till mig. Och vi började kolla på Melodifestivalen, som sög som vanligt. Vad är det för fel på öronen på de svenska folket egentligen? Ajja, sen kom iaf Manda och vi beställde pizza, alla va hungriga direkt, haha. Sen gick vi för o hämta dom, och vi lyckades skämma ut oss på ditvägen. När vi kom hem käka vi  pizzan framför Hot Chic! Sen kolla vi på Morgan Pålsson, och efter det drog Manda hem. Så jag och Elena fortsatte att kolla på Morgan Pålsson när vi skulle sova ;)

Idag vaknade vi första gången vid typ 7, och somnade om. Sen vaknade jag vid 11, och då hade Elena varit vaken en stund, så vi satte på Morgan Pålsson filmen igen och Elena spela NintendoDs, haha. Vi kollade klart på filmen och gick upp typ fem öer halv ett, åt frulle och åkte till stallet. Gick en promenad med Nebban och Misty, grovryktade (haha, vilket ord) Nebban, Misty, Lillan och Cider innan vi åkte hem och kollade på Gustaf, haha. Ingen av oss orkade kolla så länge så vi satt oss vid datorn, och efter det åt vi lite. Sen satt vi vid datorn igen ;D Alva kom även en stund när Magnus var och pratade med mamma :) När hon hade gått hem, kollade vi på klipp från när Briar gjorde sitt sista "framträdande" på Göteborg Horse Show. Och sen åkte Elena hem.

De va min helg det :)
Nu ska jag lägga in lite mer musik på min nya Mp3 ;)

Ses

RSS 2.0